Turako i samhället

Vi stöttar ungdomar med drömmar

Turako vill bidra till samhället i form av förskolor och skolor. Det gör vi genom att utveckla fastigheter för utbildning men också genom att ge bidrag till välgörenhet. På så sätt kan vi bland annat rikta oss till de ungdomar som strävar efter att nå sina drömmar.

Välgörenhet istället för julklappar

Konkret innebär det att vi väljer välgörenhet i stället för julklappar till kunder och att vi gärna kombinerar vår marknadsföring med stöttning till ungdomar med ambition inom idrott eller kultur.

Bidrag till ungdomar med talang och hög ambition

Turakos kriterier för att stötta ungdomar är talang och hög ambition med sin utövning kombinerat med att sköta sina studier och uppträda föredömligt i alla sammanhang.

Från och med februari 2017 har Turako valt att stötta Robert och Michael Minasyan, som är två unga tenniskillar.

Både Robert och Michael är mycket talangfulla och ambitiösa som tennisspelare, duktiga i skolan samt uppträder föredömligt både på och utanför banan.

Turakos stöd säkerställer att båda kan fortsätta sin satsning på tennis i form av deltagande i tävlingar såväl i Sverige som Europa.

Stödet ges till killarnas klubb Danderyds TK som ser till att tävling och träning planeras på bästa sätt med hänsyn till killarnas behov och livet i övrigt där skolan är en viktig del.

 

I pressen:

=>  Tennis.se: Minasyan i dubbelfinal i Kannan – svenskfinal i Norge