Snart öppnar Jensen förskola i Nedersta

I maj planerar Jensen att starta förskolan i Nedersta med plats för 115 barn. Förskolan har varit mycket efterlängtad i området, och Jensen ser fram emot att kunna öppna förskolan senare i vår. Mycket av byggprojektet är redan på plats.

Förskolan håller på att ta form i Nedersta. Fasaderna är i stort sett färdigställda, ledningarna är dragna och vattenanslutningen på plats. Den invändiga kompletteringen håller på att slutföras och el liksom fiber är på gång.

Förskolan har en egen härlig gård med en stor naturtomt med direkt närhet till en skog. Den utvändiga planeringen av gårdsytorna har förberetts, vilket innebär att allt från markarbete, ytskikt och stängsel till komplementhus och lekutrustning drar igång nu för att vara klart inför inflyttningen. 

Ögonblicksbilder av Nedersta, Västerhaninge

Samarbetet med vår entreprenör Moelven och Jensen förskola är ytterligare ett fint exempel på ett projekt, som drivs av engagemang, professionalitet och med dedikerade samarbetspartners och kollegor som har barnens bästa i fokus.

Ola Klinterhäll, VD på Turako

Förskolan kommer att byggas i trä och miljöcertifieras enligt Svanen.

Se även:

=> Inlägg på Linkedin av vår kollega Linda Widén
=> Nedersta, förskola i Västerhaninge

Turako är en av Sveriges ledande privata utvecklare av skolfastigheter. Inberäknat pågående projekt kommer cirka 6 000 barn att gå i en modern skola eller förskola som utvecklats av Turako.

Dela inlägget
Se fler inlägg

Nu har ännu en skola Svanenmärkts!

Satsningen med miljöcertifierade skolor går helt i linje med Turakos ambition att skapa och utveckla långsiktigt hållbara och resurseffektiva skolmiljöer. Nu har Charlottendal Skola i Värmdö Svanenmärkts.